مزایا و معایب کابینت چوبی که قبل از خرید باید بدانید

برای خرید و نصب کابینت آشپزخانه گزینه‌های زیادی پیش رو دارید. به همین دلیل انتخاب سخت می‌شود. باید جنس کابینت، روکش و موارد دیگر آن را در نظر بگیرید. در این مقاله می‌خواهیم مزایا و معایب کابینت چوبی را به شما بگوییم تا انتخاب برایتان راحت‌تر باشد. در صورتی که این مزایا و معایب را بردانید متوجه می‌شوید این کابینت‌های برای شما مناسب هستند یا نه.


 مزیت‌های کابینت چوبی عبارتند از دوام، کاربرد، قابلیت تعمیر و قابلیت روکش خوردن طی عمر کابینت. این مزایا نکات مثبت و مهمی هستند که کابینت چوبی را برایتان مناسب می‌کند. از سوی دیگر این کابینت‌ها قیمت بالایی دارد که عیب آن محسوب می‌شود. ساخت و نصب کابینت‌های چوبی زمان بر است. این کابینت‌ها در تماس با رطوبت منقبض و منبسط می‌شوند. 

با این حال در صورتی که خوب از آنها نگهداری کنید شرایط خوبی خواهند داشت. 

همه چیز درباره مزایا و معایب کابینت چوبی


پس قبل از هر چیز باید مزایا و معایب را بدانید تا خوب تصمیم گیری کنید. آیا مزیت‌های این کابینت‌ها از معایب آن بیشتر است؟ در ادامه پاسخ سؤالاتتان را می‌دهیم تا با بررسی موارد مختلف کابینت مورد نظر خود را انتخاب کنید. 


مزایای کابینت‌های چوبی


در هنگام خرید کابینت‌های چوبی باید مزایا و معایب آن را با هم مقایسه کنید. شاید میزان نگهداری از این کابینت‌ها در مقایسه با هزینه بالای خرید منصفانه نباشد. با این حال کابینت‌های چوبی از جمله بادوام‌ترین کابینت‌های بازار هستند که در مقابل سخت‌ترین شرایط مقاومت می‌کنند. تعمیر این کابینت‌ها هم کار سختی نیست. 


این کابینت‌ها را می‌توانید با فیبر چوب تعمیر کنید. این فیلرها می‌توانند خط و خش روی سطح کابینت را پاک کنند. در این صورت عمر کابینت شما بیشتر می‌شوید. این کابینت‌های چوبی تنوع زیادی دارند و در انواع طرح و رنگ و بافت موجود هستند. بنابراین دکور خانه‌تان به کل تغییر می‌کند. با وجود این کابینت‌ها می‌توانید یک آشپزخانه شیک و زیبا داشته باشید. لوازم دیگر آشپزخانه را هم با در نظر گرفتن رنگ و مدل کابینت انتخاب کنید. مطمئن باشید کابینت‌های چوبی شما را ناامید نمی‌کنند.


معایب کابینت‌های چوبی


با این حال کابینت‌های چوبی معایبی هم دارد که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. این کابینت‌ها در مقایسه با انواع کابینت‌های دیگر قیمت بالایی دارد. با این حال کابینت باکیفیت‌تر، بادوام‌تر و کاربردی‌تر خواهید داشت. کابینت‌های چوبی عمر بالایی دارند، بنابراین در بلندمدت هزینه‌های شما کمتر می‌شود. 


البته این موضوع به نحوه نگهداری‌های شما هم بستگی دارد. از آنجایی که کابینت از جنس طبیعی چوب است، در صورتی که با آب تماس پیدا کند منبسط و منقبض می‌شود و باد می‌کند. در این صورت ممکن است کابینت شما با گذشت زمان پوسته بدهد و آسیب ببیند. البته گفتیم که کابینت چوبی به مراقبت بیشتری نیاز دارد. پس با در نظر گرفتن بودجه‌تان این کابینت را در نظر بگیرید. 


نشانه‌های یک کابینت باکیفیت


کیفیت نقش مهمی دارد. وقتی می‌خواهید بودجه صرف کنید پس باید یک کابینت باکیفیت خریداری کنید که سال‌ها ماندگار باشد. کابینت‌های باکیفیت باید حداقل بیست سال ماندگاری داشته باشند. در صورتی که کابینت شما باکیفیت باشد دیگر با شل شدن درها، آویزان شدن آن، خط و خش روی روکش و مشکلات دیگر مواجه نمی‌شوید. در غیر این صورت کابینت شما کیفیت پایینی دارد و باید عوض شود. این تعمیرات می‌توانید در بلندمدت کلی هزینه روی دوشتان بگذارد. پس حین انتخاب کابینت حتماً جنس آن را در نظر بگیرید. 


کابینت‌های چوبی کیفیت بالایی دارند. با این حال می‌توانید انواع مختلف آن از قبیل ام‌دی‌اف، تخته چندلا، چوب مهندسی شده و غیره را انتخاب کنید. ماندگاری و دوام کابینت به جنس آن بستگی دارد. مثلاً کابینت‌های چوبی نئوپان زودتر خراب می‌شوند. یک کابینت با کیفیت طبقات محکمی دارد، طبقات آن خوب نصب شده‌اند و محکم هستند. یک کابینت خوب باید خوب در آشپزخانه‌تان نصب شود تا راحت از آن استفاده کنید. کابینت‌های سفارشی که به دیوار آشپزخانه نصب می‌شوند دوام بیشتری دارند. کابینت‌های آماده معمولاً دوام خوبی ندارند. 


مقایسه کابینت‌های چوبی ونیر و جنس‌های دیگر


شاید برای خرید کابینت‌های چوبی خالص بودجه کافی نداشته باشید. در این شرایط می‌توانید کابینت‌های چوبی ونیر بخرید. این کابینت‌ها در مقایسه با کابینت‌های چوبی هزینه کمتری دارند. کابینت‌های ونیر همان چوب مهندسی شده هستند که سه تا هفت لایه چوب ونیر روی هم چسب زده می‌شود. 


در این صورت امکان پوسته دادن چوب کمتر می‌شود. دوام کابینت هم بالا می‌رود. این کابینت در ضخامت‌های مختلف موجود هستند. عیب این کابینت‌ها این است که روکش اصلی چندان ضخیم نیست. در این صورت به راحتی روی آن خط و خش ایجاد می‌شود. سنباده کشیدن این کابینت‌ها هم سخت است. به علاوه، کابینت‌های ونیر در تماس با آب زود باد می‌کنند. 

مزایا و معایب کابینت چوبی که قبل از خرید باید بدانید
برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.